Home Forum De keuring en erna WIA keuring

WIA keuring

2reacties Started at 31 januari 2019 om 21:15

 • saalkeinnot
  Bijdrager

  WIA keuring

  Hallo,

  Volgende week moet ik naar het UWV voor de WIA keuring.

  De arbeidsdeskundige van het integratie bureau dat mijn werkgever heeft ingeschakeld gaat mee, hij heeft mij het laatste jaar begeleid , en is van alles op de hoogte. Heeft iemand nog tips waar ik iets mee kan, ik zie er best tegenop .

  (1 waardering)
  John
2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • IngridEDIngrid
  Bijdrager

  Veel tips kun je hier vinden

  Maar belangrijkst is blijf rustig. Bereid je verhaal vooraf goed voor. Zorg dat je duidelijk je beperkingen kan aangeven. Zorg dat alle medische klachten liefst schriftelijk onderbouwd zijn, met ook de kans op verbetering.

  Wees je ervan bewust dat uiteindelijk de berekening gaat plaatsvinden gebaseerd op een formulier met vinkjes bij zaken als geluid, kunnen staan en lopen en aantal uren. Persoonlijke zaken tellen niet mee, zorg voor kinderen, hond enzovoorts. Heel lastig dat persoonlijke zaken niet tellen, maar het is een procedure, wel zo handig dat vooraf in te zien, zodat je daar rekening mee kan houden. De functie mogelijkheden lijst is uiteindelijk leidend.

  Veel succes,

  Ingrid

  saalkeinnot
  Bijdrager

  Hallo Ingrid,

  Bedankt voor de tips, het zal ook wel loslopen, ik heb van iemand gehoord dat ik wel een geschikt arts heb, die wel meegaand is.

  vriendelijke groet
  Tonnie

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.