Home Forum Werk Werk

Werk

1reacties Started at 18 mei 2019 om 12:22

 • jan261162
  Bijdrager

  Werk

  Hallo,

  Ik heb een vraag, Ik heb hulp van een reïntegratiebedrijf en ben hier niet altijd even blij mee, ze kunnen slecht luisteren naar iemand, ik heb hun toegewezen gekregen door het UWV. Ik ben gedeeltelijk arbeidsongeschikt en zit momenteel in de ziekte wet. Ik heb zelf een sollicitatie naar een uitzendbureau gestuurd en ben weer voor maximaal 3 dagen in de week aan het werk gegaan. Ik heb COPD en heb hier goede afspraken met het uitzendbureau en de werkgever waar ik werk als vrachtwagenchauffeur kunnen maken en ze houden goed rekening met mijn fysieke beperking. Nu wil het reïntegratiebedrijf de arbeidsovereenkomst en het aantal uren wat ik werk aan haar door geef. Ik ben het hier niet mee eens omdat zij hier totaal niets voor heeft gedaan en ook geen contact met het uitzendbureau heeft gehad. Ik zou graag horen wat hier voor de procedures zijn en of dit normaal is.

  Groetjes,

  Jan Meier

  (1 waardering)
  John
1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • JohnEDJohn
  Moderator

  Beste Jan,
  allereerst welkom hier op het forum.

  Wat goed dat je zelf nieuw werk heb gevonden, maar pas wel op dat dit niet het re-integratie proces van het UWV in de weg zit.
  Het lijkt me wat jouw betreft heel erg verstandig om contact op te nemen met het UWV, met je re-integratiebegeleider tel. nr. 088-8989294. Deze kan jouw gegevens inzien en je precies vertellen hoe en wat.
  https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/ziek-zonder-werkgever/na-ziekmelding/detail/re-integratie-tijdens-mijn-ziektewet-uitkering
  Ik wens je heel veel succes en hoop dat je de uitkomsten hier nog wil melden zodat ik en andere bezoekers van dit forum kunnen lezen of en hoe het is opgelost/uitgepakt.
  Met vriendelijke groet,
  John

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.