Home Forum Nieuws Welkom op het nieuwe Samen Veerkrachtig forum!

 • support_sv
  Sleutelbeheerder

  Welkom op het nieuwe Samen Veerkrachtig forum!

  De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuw forum. Dit nieuwe forum is nu optimaal geïntegreerd in de website, eenvoudiger in gebruik en overzichtelijker. Tenminste, we hopen dat we hierin geslaagd zijn. We zijn vooral benieuwd wat jij ervan vindt! Laat het gerust weten: laat een reactie achter op het nieuwe forum of stuur een berichtje naar info@samenveerkrachtig.

   

  Stel eerst opnieuw je wachtwoord in!

  Om het nieuwe forum te kunnen gebruiken moet je eerst opnieuw je wachtwoord instellen. Dat doe je eenvoudig door de volgende stappen te doorlopen:

  1. Klik in de menubalk op Forum.
  2. Klik op Inloggen (rechtsboven op de pagina).
  3. Onderaan in kleine letters staat Registreren | Wachtwoord vergeten? Klik op Wachtwoord vergeten?.
  4. Voer je e-mailadres in (deze is ongewijzigd gebleven).
  5. Klik op Nieuw wachtwoord aanmaken.
  6. Controleer je e-mail van Samen Veerkrachtig (“Wachtwoord resetten”). Klik op de link onder de tekst “Ga naar dit adres om je wachtwoord opnieuw in te stellen”.
  7. Er verschijnt dan een scherm met de tekst “Voer hieronder je nieuwe wachtwoord in.” Er staat al een (heel ingewikkeld) wachtwoord: je kan de tekens verwijderen en je eigen wachtwoord invoeren.
  8. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen en je wachtwoord is gewijzigd.

   

  Update gelijk je profiel

  Nu je toch je wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, is dat een mooi moment om gelijk ook je profiel te updaten. Heb je nog geen foto bij je profiel? Voeg er dan eentje toe, dat maakt het voor de andere leden allemaal weer wat persoonlijker. En wellicht is er nog andere informatie aan je profiel toe te voegen; fijn als je daar ook de moeite voor wilt nemen.

   

  Wat is er gebeurd met alle informatie op het vorige forum?

  Vrijwel alle informatie op het vorige forum is overgezet. Dus alle verhalen, topics, reacties enz. staan nu ook op het nieuwe forum. Het kan echter zijn dat niet alle informatie is meegekomen; zo kan het zijn dat niet alle waarderingen die geplaatst zijn bij een topic zijn overgezet. Mocht je iets missen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@samenveerkrachtig.nl, dan zullen we onze uiterste best doen dit te herstellen.

  Zoals eerder gezegd: we zijn benieuwd wat je van het nieuwe forum vindt. Leuk als je dat laat weten op het forum of stuur een berichtje naar info@samenveerkrachtig.nl

   

  Hartelijke groet,

  team Samen Veerkrachtig,

   

  Ralph, Merel, Deborah, Stefan en Mart

  • Dit onderwerp is gewijzigd 9 maanden geleden door  support_sv.
  (2 waarderingen)
  John
2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • Goed werk

  JohnED
  John
  Bijdrager

  Het ziet er allemaal mooi uit.

   

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.