Home Forum Deze community Uitschrijven

Uitschrijven

18reactiesStarted at15 april 2017 om 09:05

 • C
  Bijdrager

  Uitschrijven

  Beste lezer,

  Niet zo’n leuke vraag wellicht. Maar hoe verwijder ik mijzelf van jullie site?

  Alvast bedankt voor jullie antwoord!!

  Groet,

  Christel

15 reacties aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 18)
 • Auteur
  Reacties
 • TheaEDThea
  Bijdrager

  Heel eerlijk zou ik niet weten hoe. 

   

  Groetjes,

   

  Thea.

  JohnEDJohn
  Sleutelbeheerder

  Beste Christel,

  allereerst jammer dat je de site/forum wil verlaten. Ik ben even aan het zoeken gegaan en kan het antwoord ook niet vinden. Ik speel je vraag door aan de community manager en kom later bij je terug.

  Vriendelijke groet,

  John 

  C
  Bijdrager

  John bedankt dat je het voor mij na wil vragen. Ik vertrek inderdaad weer vrij vlot. Ik ben per ongeluk op deze site beland maar maak er inmiddels een beetje uit op dat dit een initiatief is van een verzekeringsmaatschappij? En dat jullie daar wellicht verzekerd zijn ook? Ik in ieder geval niet..(helaas). Ik heb er uit opgemaakt dat ik hier wellicht niet helemaal hoor te zijn..? Vandaar dus. Maar alvast bedankt! Groet Christel

  TheaEDThea
  Bijdrager

  Hoi Christel,

  Deze site en dit forum is voor iedereen bedoeld die in een situatie terecht is gekomen van arbeidsbeperkingen en alles wat je daarin tegenkomt, je hoeft niet bij de verzekeringsmaatschappij verzekerd te zijn. Het is een initiatief van de verzekeringsmaatschappij, maar wordt gedragen door ervaringsdeskundigen. Je bent sowieso welkom met je vragen op de site en ook welkom bij de koffietafels.

  Dus mocht je wel willen blijven, is dat geen enkel probleem.

   

  C
  Bijdrager

  Thea, bedankt voor je reactie! Fijn dat het zo is. Ik laat mijn vraag over uitschrijven toch nog even staan, zodat ik weet hoe het moet als ik alsnog zou willen. En wellicht ook prettig te weten voor anderen. Maar dan blijf ik nog! Bedankt!

  Groet Christel

  Support
  Sleutelbeheerder

  Hoi Christel,

  Je kunt je account helaas niet zelf verwijderen van het forum. Wat je kunt doen is mij een berichtje sturen, ik kan het dan voor je regelen. Mag via het forum, maar ik ben ook te bereiken op merel@samenveerkrachtig.nl

  Goed om te horen dat je nog wel even wilt blijven! Samen Veerkrachtig is inderdaad een initiatief van NV Schade, maar heeft een maatschappelijk doel om iedereen die langdurig ziek of arbeidsongeschikt is te voorzien van informatie, een luisterend oor en tips van ervaringsdeskundigen. Ook als je niet verzekerd bent bij NV Schade ben je dus meer dan welkom op het forum of bij een Koffietafel. 

  Ik hoop dat je hiermee geholpen bent en laat het me vooral weten als je nog vragen hebt!

  Groet, Merel 

  Anoniem
  Gast

  Hallo allen,

  Ook ik sluit mij aan bij Christel. Ik lees hier interessante verhalen, maar ben terughoudend met actief hieraan deel te nemen. Ik las nl ook dat deze groep is opgezet door nv schade. Volgens mij is dat de verzekeringsmaatschappij van het UWV. Dus degene die uitkeert, heeft dit opgezet. Met welk doel, want ze kunnen ook gewoon meelezen. Het is een beetje dubbel. De inhoud vind ik kwalitatief erg goed, maar degene die de site betaalt, kan wel een hidden agenda hebben. Ik lees hier allerlei persoonlijke verhalen. Zelf denk ik dat je sowieso voorzichtig moet zijn op internet met je eigen ziekte verhalen. Helemaal als je afhankelijk bent van het UWV. In het slechtste geval zou het invloed kunnen hebben op je (her)keuring. 

  Ik vind de koffietafel meer dan ok. Maar zelf heb ik wel gedacht: zijn er dan alleen ervaringsdeskundigen daar?

  Graag hoor ik van anderen hoe zij erover denken. Aangeven dat dit forum een maatschappelijk doel heeft maar nv schade is toch wel de initiator, schept bij mij onvoldoende vertrouwen.

  Ik blijf wel deelnemer, omdat ik de info reuze interessant vind.

  Ik hoop verder niet dat ik nu mensen tegen het hoofd stoot. Als dat wel zo is, sorry, maar dit blijft wel mijn gedachte om geen persoonlijke ervaringen hier neer te zetten.

  TheaEDThea
  Bijdrager

  Hoi Mauk,

  Ik snap dat je sceptisch bent, NV Schade heeft niets met het UWV te maken, is een op zich zelf staande verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk. Uit het potje wat overbleef, ontstond de behoefte om lotgenoten bij elkaar te brengen en elkaar te helpen. We zijn een jaar bezig geweest om dit plan vorm te geven en vinden het erg leuk om jullie samen te brengen, we zitten namelijk allemaal in hetzelfde schuitje. En waarom zou het effect hebben op een herkeuring? Je kunt wat je kunt en je kunt niet wat je niet kunt…..  En het is jouw goed recht om persoonlijke ervaringen te delen of niet.

  Thea.  

  He hallo, graag schrijf ik mij uit van deze groep. Het is een voor mij niet passend forum.

  Alvast dank daarvoor!

  Btje

  Bianca Vrolijk

  b.vrolijk@live.nl

  JohnEDJohn
  Sleutelbeheerder

  Hoi Bianca,

  stuur even een mailtje aan info@samenveerkrachtig.nl dan kan daar je uitschrijving worden geregeld.

  Vriendelijke groet, John

  Ik wil mij ook uitschrijven.. . Ik heb al van alles geprobeerd .

  berge519
  Bijdrager

  Vind het jammer dat ik mezelf niet uit kan schrijven en vindt dit niet oké.

  Ik hoor graag of hier iets aan gedaan kan worden?

  Groet,

  berge519
  Bijdrager

  Jammer dat ik mezelf niet uit kan schrijven en vindt dit niet oké.

  Ik hoor graag of hier iets aan gedaan kan worden?

  Groet,

  JohnEDJohn
  Sleutelbeheerder

  Beste Berge519,

  stuur even een mailtje aan info@samenveerkrachtig.nl dan kan daar je uitschrijving worden geregeld.

  Vriendelijke groet, John

  Gerda60
  Bijdrager

  Ik heb net een mail gestuurd ik wil me ook uitschrijven. Het is voor mij minder interessant dan dat ik dacht dat het zou zijn

   

  Groetjes Gerda

15 reacties aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 18)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.