Home Forum Nieuws Sfeerimpressie ledendag 28 maart

Sfeerimpressie ledendag 28 maart

0reacties Started at 10 april 2018 om 11:50

 • DeborahDeborah
  Bijdrager

  Sfeerimpressie ledendag 28 maart

  28 maart stond in het teken van de ledendag! Ondanks de regen zijn er die dag toch zo’n 50 mensen naar het Stoomschip Rotterdam gekomen. Zowel leden als partners waren deze dag welkom.

  We begonnen de dag met een feedbacksessie waarbij leden aan konden geven wat zij goed vonden gaan aan de website en de koffietafels. Daarnaast was er ook ruimte om te praten over hoe Samen Veerkrachtig zich nog verder kan ontwikkelen. Welke onderwerpen missen jullie op de website? Is de informatie op de website goed te vinden en hebben jullie contact kunnen vinden met andere leden? Het was fijn om te horen dat veel mensen al iets gehad hebben aan de website, het forum of de koffietafels. Ieder op een eigen manier. De een heeft informatie gevonden over de keuring en de ander heeft nieuwe contacten gelegd bij een koffietafel. Het was een waardevolle sessie en we zijn dan ook erg blij met de feedback.

  ’s Middags stond er een uitgebreid lunchbuffet voor ons klaar waarbij we hebben genoten van soep, salades en vers fruit. Na de lunch werden we meegenomen voor een rondleiding over het schip. Het was erg gaaf om meer te leren over de geschiedenis van het schip en het leven dat zich aan boord hier heeft afgespeeld. Vanaf de boot had je een prachtig uitzicht over Rotterdam wat een aantal mooie foto’s heeft opgeleverd.

  We hebben inmiddels als veel positieve reacties ontvangen en kunnen zeggen dat het een geslaagde dag was! Er zijn nieuwe contacten gelegd, ervaringen uitgewisseld en we hebben er vooral een leuke dag van gemaakt met elkaar.

  Hieronder een impressie van de dag:

  IMG_5141

  IMG_5134IMG_5133IMG_5162 - kopieIMG_5161IMG_5193IMG_5186IMG_5166IMG_5192IMG_5199

  (3 waarderingen)
  JohnYvonne

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.