Home Forum Mijn Verhaal seksuele intimidatie economie

seksuele intimidatie economie

3reactiesStarted at5 oktober 2018 om 13:57

 • coshan
  Bijdrager

  seksuele intimidatie economie

  hallo,

  ik ben coshan, 16 jaar oud en ik heb onlangs van school de opdracht gekregen om een werkstuk te maken over een onderwerp naar keuze. het onderwerp wat ik en mijn groep hebben gekozen is: seksuele intimidatie op de werkvloer, met als deelonderwerp: wat zijn de economische gevolgen hiervan. aangezien wij als groep hier niet veel informatie hoopten wij door deze oproep reacties te krijgen van slachtoffers.

  (natuurlijk is dit anoniem)

  hopelijk kunt u ons helpen, en wellicht helpt u hier ook anderen mee

  vriendelijke groet,

  coshan, en groep

   

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Reacties
 • hans
  Bijdrager

  Dag Coshan,

  Ik heb verhaal gelezen en ik heb een persoonlijke ervaring waarbij ik jullie denk ik kan helpen. Ook denk dat ik wellicht anderen kan helpen.

  coshan
  Bijdrager

  hallo hans,

  ik neem aan dat u een vrouw bent? u hoeft hier natuurlijk geen antwoord op te geven.

  ik zou graag een aantal dingen willen weten over uw incident. op financieel gebied

  als eerste zou ik graag willen weten hoe u uw werksfeer zou omschrijven na het incident wat u heeft meegemaakt? heeft u financieel problemen gekregen? wellicht omdat u na het incident niet meer instaat was om te werken, of u was tijdens het werk zodanig afgeleid dat het uw werkprestaties ook te min heeft gebracht.

  bent u financieel in de schulden gekomen wellicht?

  daarnaast heb ik een zeer persoonlijke vraag omtrent uw salaris. u hoeft natuurlijk niet te zeggen wat uw inkomsten zijn, maar het zou wel handig zijn als u een beeld kan schetsen van wat u ongeveer verdiende destijds, en of dat door het incident ook is verandert?

  ik begrijp dat dit zeer persoonlijk is, toch hoop ik dat u onze vragen wilt beantwoorden. u zou ons daar heel erg mee helpen

  vriendelijke groet,

  coshan, en groep

  hans
  Bijdrager

  Hallo,

  Natuurlijk wil ik jullie vragen beantwoorden. Ten eerste ben ik een vrouw. Destijds werkte ik in de dienstensector. Ik ben meerdere malen seksueel geïntimideerd op mijn werk door een collega.

  Na het incident was mijn werksfeer zeer slecht. Ik had steeds meer de behoefte om niet naar mijn werk te gaan. Ik was te erg afgeleid door het incident waardoor ik niet meer instaat was om te werken. Dit had ook gevolgen voor mijn werkprestaties. Mijn werkprestaties daalden zo erg dat ik ontslagen werd.

  Ik wil niet al te veel loslaten over een specifiek bedrag. Ik had een modaal inkomen tussen 20 en veertig duizend inkomen per jaar. Doordat ik ontslagen werd zat ik een jaar thuis. Mijn inkomen in die periode was afhankelijk van een uitkering. Ik was verzekerd tegen werkeloosheid. Over familierelatie wil ik liever niks kwijt. Ik had destijds een duidelijk inkomensverschil ten opzichte van toen ik aan het werk was. Ik solliciteerde meerdere malen alleen ik ben niet aan werk gekomen.

  Ik hoop dat ik een steentje bijgedragen heb aan jullie werkstuk.

  Ik wens jullie veel succes!

   

  • Deze reactie is gewijzigd 1 year, 8 months geleden door hans.
3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.