Home Forum Deze community Deze community Samen Veerkrachtig nóg groter maken

 • support_sv
  Sleutelbeheerder

  Samen Veerkrachtig nóg groter maken

  Inmiddels zijn we de 100 leden op het forum voorbij en hebben we al meer dan 35 mensen mogen ontvangen bij een Koffietafel. Fantastisch voor de eerste paar maanden! Nu we willen Samen Veerkrachtig graag nóg groter maken. Daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken! 

  Potentiële nieuwe leden van Samen Veerkrachtig zijn vaak al actief op, of bezoeker van, andere online platformen, bijvoorbeeld gerelateerd aan een ziekte of beperking. We denken dat we hen dan ook daar het beste kunnen bereiken. De boodschap komt het krachtigst over als deze wordt gedeeld door iemand in een vergelijkbare situatie. We zouden jullie daarom willen vragen wie het leuk zou vinden ons te helpen Samen Veerkrachtig onder de aandacht te brengen in andere online fora, communities en op social media waar de doelgroep zich bevindt? 

  Dit kan bijvoorbeeld zijn op een forum of social media groep waar je zelf ook actief bent, en waar je – waar relevant – een Koffietafel onder de aandacht kunt brengen, of een blog, pagina of forum-vraag kunt linken als dat een vraag zou kunnen beantwoorden. 

  Als je het leuk lijkt om te helpen Samen Veerkrachtig bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen, reageer dan hieronder of stuur mij een privébericht! En volgen jullie Samen Veerkrachtig al op Facebook, Twitter en LinkedIn? Deel ook vooral daar onze berichten! 

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • Peter Ooievaar
  Peter Ooievaar
  Bijdrager

  Dat is zeker een geweldig idee om nog meer mensen te bereiken. Ik heb zelf in mijn omgeving mensen mondeling al verwezen naar dit platform. Ik denk wel dat het wat tijd nodig heeft. Organische groei is vaak wel te zien, maar het is altijd een vaste kern die overblijft.

  We gaan er samen wat van maken. Duim omhoog!

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.