Home Forum Deze community Is dit forum uberhaupt nog actief?

Is dit forum uberhaupt nog actief?

4reacties Started at 4 juni 2018 om 21:41

 • outlander
  Bijdrager

  Is dit forum uberhaupt nog actief?

  Vanmiddag heb ik ‘n vraag gepost en er zijn geen reacties. Ook in andere topics lijkt het uitgestorven. Zijn er uberhaupt nog actieve leden die hier posten?

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Reacties
 • JohnEDJohn
  Sleutelbeheerder

  Hoi Outlander,
  het forum is zeker nog in gebruik.
  Er wordt echter niet altijd direct gereageerd, maar er volgen meestal wel reactie’s (al dan niet van ED’s) op je vragen.
  Met vriendelijke groet,
  John

  Otje
  Bijdrager

  Ik krijg de indruk dat dit een club is waar vrijwilligers hun ervaringen met het goed doen t.o. van de maatschappij uitwisselen. Hun goede daden die ze moeten verrichten om boete te doen voor hun gezondheidsproblemen.  Nou, ik krijg dan wel van allerhande instanties verwijten van onbenullen dat  Ik mij schuldig, zo niet een misdadiger moet voelen vanwege mijn gezondheidsproblemen, ik voel mij echter in het geheel geen misdadiger. Ik heb tijden gehad dat ik de hele dagen lag te kreperen van de pijn. Jarenlang zonder goede pijnstillers. De pijn is nu minder erg dan in het verleden, maar het heeft mij oud gemaakt. Desondanks wil de gemeente mij ‘vrijwillig ‘ dwingen om gratis voor ze te gaan schoffelen en wieden. Terwijl ik mijn eigen werk niet eens kan doen. Ik leef inmiddels in een rotzooi. Wat ze van mij verlangen, daar ben ik niet toe in staat. En al zou ik het kunnen dan zou ik het niet doen. Ten eerste omdat ik dan ook normaal zou kunnen werken voor een redelijk loon. Bovendien weiger ik dit uit principe. Voor mij was er geen enkele hulp. Hier in deze community word geklaagd over uitkeringen.  Het gaat dan over uitkeringen waarvan ik nog nooit heb gehoord  en die voor mij niet bestaan. I.v.m. een erfenisje word ik nu uit de bijstand gezet en moet ik mijn krediethypotheek bij de gemeente aflossen. Jullie mogen het mij allemaal kwalijk nemen, maar ik zal beslist nooit ‘vrijwilligerswerk’ gaan doen.

  Otje

  JohnEDJohn
  Sleutelbeheerder

  Beste Otje,
  jammer te lezen dat je alles zo negatief ziet.
  Het is natuurlijk je persoonlijke keuze, net als de mensen die hier op het forum wel positief actief willen zijn. Ik hoop dat je voor jezelf iets vind waar je wel positiviteit uit kan halen.

  Met vriendelijke groet,
  John

  JeanetJeanet
  Lid

  Ik lees dat je een heel lastige en verdrietige periode heb meegemaakt en dat je daar vandaag de dag nog erg mee worstelt. We zijn hier om elkaar te helpen en als er iets is wat we voor je zouden kunnen doen zou ik zeggen: “gooi het in deze groep”. We hebben misschien niet direct een antwoord maar we helpen mee zoeken. Of je bezoekt een (gratis) Koffietafel als die een keer bij je in de buurt is. Er zijn hier allemaal mensen die al veel hebben meegemaakt of er nog midden in zitten en weten dat een beetje hulp of luisterend oor erg kan helpen. Maar het is helemaal aan jou om hier gebruik van te maken. Sowieso het allerbeste!

4 reacties aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.