Home Forum Mijn Verhaal Goede medicatie, zo belangrijk!!

Goede medicatie, zo belangrijk!!

2reacties Started at 31 juli 2018 om 18:01

 • Marcia
  Bijdrager

  Goede medicatie, zo belangrijk!!

  25 jaar zware depressies gehad. In het hoekje van de bank onder een dekbed. Gordijnen maanden lang dicht. De wens om de volgende dag niet meer wakker te worden..

  Toch heb ik altijd geweten dat er iets moest zijn wat mij kon helpen. Tientallen psychiaters, psychologen en medicatie gehad. Het eind station was Parnate (Tracydal). Ben nu 4 jaar depressie vrij!

  Wat een opluchting. Helaas heb ik nu ME en kan ik nog steeds niet doen wat ik graag zou willen. Maar van die vreselijk diepe depressies ben ik af en durf een beetje te denken dat dat ook zo blijft.

  Dat is mijn boodschap! Er is iets wat je kan helpen! Blijf zoeken… Vind je het niet bij de 1 dan bij de ander. Werkt medicatie niet… bouw af en probeer de volgende.. Ik heb geluk dat Parnate aanslaat ander zou het elektro shock worden. Dat zou ik ook zeker gedaan hebben.

  Hou vol! Er is iets wat kan helpen… geef de zoektocht niet op!

  (1 waardering)
2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • Henk-JanEDHenk-Jan
  Bijdrager

  Fijn dat je jouw verhaal met ons deelt! Je hebt heel wat doorgemaakt. Toch de hoop en moed niet verloren om te vinden wat jouw kan helpen. Wie weet hoe jouw ervaring een ander kan helpen. Dankjewel!

  Antoinet1
  Bijdrager

  Hoi Marcia

  Ik heb intussen 2.5 jaar een depressie. Ben met de 3e medicatie bezig. Nortrilen. Ik ben nog steeds niet goed ingesteld en ik heb het gevoel dat het spul even wat doet maar dat het dan weer ‘inzakt’, en dat de depressie weer terug komt. En dat ik dan weer op moet hogen. Ik kan me voorstellen dat je achteraf kunt zeggen dat het het zoeken waard is. Maar ik vind het loodzwaar en ik moet er echt niet aan denken dat ik 30 jaar moet zoeken naar iets wat me wel helpt. 😢

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.