Home Forum Mijn Verhaal Even voorstellen

Even voorstellen

3reacties Started at 6 juli 2018 om 16:14

 • Monique51
  Bijdrager

  Even voorstellen

  Sinds 15 juli 2017 zit ik in de ziektewet. Na aantal weken doorgewerkt  te hebben met eerst rollator en later zelfs de rolstoel, belandde ik in het ziekenhuis. De afspraak voor de neuroloog was al wel gemaakt door de huisarts, echter bleken er erg lange wachttijden te zijn. En op die bewuste 15e juli, kon ik mijn voeten helemaal niet meer bewegen. Maandags gelijk de manager gebeld met de mededeling dat ik niet kom en dat ik in het ziekenhuis lag. Zijn reactie was,…, eindelijk.

  Ik had de voor mij leukste baan van de wereld met enorme goede doorgroei mogelijkheden en in augustus van dat jaar een vaste aanstelling.  Daarnaast studeerde ik rechten aan de Open universiteit en was ook nog actief als vrijwilligster bij aantal organisaties. Dit naast het gezin, man en nog 1 kind thuiswonend.

  Helaas, het werd er niet leuker op in de weken en maanden die volgden.  Inmiddels ben ik gescheiden en woon in een aangepaste woning samen met mijn 18 jarige zoon.  De studie staat nog steeds on hold , door de concentratie stoornis en de extreme vermoeidheid.

  Net mijn 1 jaar ziek keuring gehad. Dit vind ik dubbel. Want hoewel ik heel goed weet dat ik nog lang niet kan werken, doet het toch pijn om het verslag te lezen. Ja, ook de bedrijfsarts van het werk en de keuringsarts van het UWV zijn van mening dat er geen passend werk voor mij is.

  Ik moet nog steeds erg wennen aan mijn nieuwe leven, dat is ook de reden dat ik mij hier heb aangemeld.

   

   

   

  (1 waardering)
  John
3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Reacties
 • JohnEDJohn
  Moderator

  Hoi Monique,

  welkom op dit forum. Ik hoop dat je hier antwoorden en steun kan vinden voor de vervelende situatie waarin je beland ben geraakt.
  Weet dat we hier met lotgenoten onder elkaar zijn. Mocht je het fijn vinden om een keer met lotgenoten te spreken dan kan dit op de koffietafels welke op verschillende plaatsen en data’s in het land worden georganiseerd. Je vind ze hier op de website onder het kopje “koffietafel”.

  Met vriendelijke groet,
  John

  Hans55
  Bijdrager

  Hallo Monique best wel heftig wat je hebt mee gemaakt . Krijg jij nu ook een Iva uitkering of zit je nog in traject 2de spoor Ik ben ook langdurig arbeidsongeschikt en moet ook wennen aan de situatie Ik mis vooral de sociale contacten

  IngridEDIngrid
  Bijdrager

  Hi Monique, ja zeer herkenbaar, mis ook mijn werk enorm. Vooral het sociale aspect, het contact met collega’s. Ben na 1 jaar thuis nog steeds op zoek naar een goede balans vinden. Voel me nu gedwongen huisvrouw terwijl ik dat helemaal niet wil. Kom zeker een keer naar een koffietafel in je omgeving, heeft mij enorm geholpen zeker voor mijn gevoel van eigenwaarde. Ik wens je heel veel succes met het op de rit krijgen van je nieuwe leven en gun jezelf daarvoor de tijd.

  Groeten Ingrid

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.