Home Forum Ziek thuis bewijs keuring

bewijs keuring

3reacties Started at 13 mei 2017 om 04:41

 • Dirk van Baar
  Bijdrager

  bewijs keuring

  Hallo ik ben pas nieuw hier weet niet zo goed hoe alles werkt in ieder geval heb ik een probleem ik ben door het WNK in Alkmaar gekeurd in opdracht van gemeente den helder, nu ben ik mijn bewijs van de keuring kwijt weet iemand hoe ik daar weer kan aankomen ?

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Reacties
 • Hallo Dirk,

  Fijn dat je van ons forum gebruik wilt maken. en mogelijk ook weer anderen helpt door vragen te stellen en misschien ook antwoorden te geven.

  Nu je vraag:

  Je bent gekeurd bij WNK in Alkmaar in opdracht van de gemeente Den Helder. Je bent je het bewijs van de keuring kwijt.

  Mag ik ook een vraag stellen om je verder te helpen? Wat heb je al gedaan om aan een kopie van het exemplaar te komen? Heel waarschijnlijk is er bij de gemeente die de opdracht gaf niet het exacte exemplaar aanwezig wat jij gekregen hebt want je medische gegevens mogen niet aan de werkgever ter beschikking gesteld worden. Maar ze hebben wel een document waar de gevolgen van je keuring voor je inzetbaarheid in verwoord zijn. Misschien heb je daar genoeg aan vraag dan je werkgever om een kopie. Wil je echt het gehele stuk neem dan contact op met de keuringsinstantie  WNK te Alkmaar.

  Mogelijk heb je deze acties al gedaan maar dat weten we nu niet. Als je dit al gedaan hebt dan kun je misschien het resultaat daarvan vertellen.

  Met vriendelijke groet,

  peter

  Dirk van Baar
  Bijdrager

  Dank je wel peter, ik ga het WNK vragen of ze een kopie voor mij hebben en anders de gemeente vragen voor een kopie nogmaals bedankt voor jouw reactie.

  Met vriendelijke groet ,

  Dirk van Baar
  Hartenstraat 17
  1781 TB Den Helder
  tel; 0223235086 bgg 0622533073

  hallo Dirk,

  Ik heb een prive bericht voor je gemaakt. Als je ingelogd bent zie je je naam rechts boven in de balk. klik daarop en klik dan op privé bericht. De rest vind je van zelf. Lukt het niet laat het weten.

  gr Peter

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.