Home Forum Mijn Verhaal Beste mensen

Beste mensen

2reacties Started at 8 juni 2018 om 11:20

 • Minkie
  Bijdrager

  Beste mensen

  Aangenaam kennis te maken.

  Wil graag  mijn verhaal vertellen.

  Ik heb 2 jaar gewerkt in beschut werk ben ook in het bezit van een wsw indicatie.

  Ben daar begonnen al met zware fibriomalgie maar ik wilde het toch proberen tijdens die 2 jaar is het toch abrupt gestopt ik kon niet meer van de pijn. Dus in ziektewet gezeten waar ik glijk niet meer uit kwam. Daarna in de wia. Inmiddels te horen gekregen dat ik geen fibriomalgie heb maar spierreuma wat aantoonbaar was op de padscan. Alles is aangetast. Maar waar t om gaat is dat ik van 80-100% naar 35% ben gezet. Ik had bezwaar gemaakt tegen een verzekeringsarts omdat er dingen werden verdraaid. Nu na maanden wachten kreeg ik te horen dat ik bezwaar haf gemaakt tegen mijn uitkering. Wat totaal niet waar was. Tegen de arts. Ze hebben mij dus een soort gestraft en mij naar 35% gezet. Nu moet ik in de toekomst weer gaan werken met zoveel pijnen. Heb inmiddels ook een rechtzaak gehad en uitslag gehad de rechter bepaalde dat de verzekeringsarts in zijn gelijk stond. Totaal onterecht.

  Diit wilde ik even kwijt.

  Dank U

  (2 waarderingen)
  JohnErnest
2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • Lusi
  Bijdrager

  Beste Minkie,

  Wat vervelen voor je naar ook zeer herkenbaar. Ben eigenlijk benieuwd wat je bij UWV was. Ik heb zelfde situatie van 80-100% afgekeurd naar 100% goed gekeurd. Zomaar in eens. Beledigd door arts maar helaas ze mogen alles zeggen.

  Ik hoop dat je echt je recht vind op een moment. Hoe moeilijk het is denk aan jezelf en die rustig aan. 🍀🍀🍀🤞🤞🤞😘

  JohnEDJohn
  Moderator

  Beste Minkie,
  allereerst welkom op dit forum.
  Wat vervelend om te lezen dat je door de spierreuma zoveel pijn ervaar dat je uiteindelijk volledig uit ben gevallen. Ook heel vervelend te lezen dat je arbeidsongeschiktheid percentage van 80%-100% is terug gebracht naar 35%. Super vervelend om te moeten lezen dat bezwaar en beroep hier geen verandering in hebben gebracht.

  Ik vind het moedig van je dat je dit hier deel. Ik heb wel een vraag aan je, hoe gaat het nu met je?

  Mocht je behoefte hebben om hierover te spreken met lotgenoten, weet dan dat er naast dit forum verspreid over het land koffietafels worden georganiseerd. Waar en wanneer ze plaats vinden vind je hier op de website onder het kopje “Koffietafel”.

  Met vriendelijke groet,
  John

   

  Met vriendelijke groet,

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.