Home Forum Ziek en werken advies bedrijfsarts wordt niet opgevolgd

advies bedrijfsarts wordt niet opgevolgd

1reactiesStarted at3 mei 2019 om 22:29

 • Anonymous
  Bijdrager

  advies bedrijfsarts wordt niet opgevolgd

  Goedendag,

  Ik heb een vraag mbt complexe situatie in arbeidsongeschikte toestand.
  In Juli ben ik 2 jaar thuis. Ben in juli 2017 door rug gegaan en ben vanaf sept halve dagen gaan werken. In okt revalidatie traject gestart ivm chronische pijn syndroom daarna ook bij ggz in een langlopend traject beland.
  Nu heb ik 12 April aangegeven bij bedrijfsarts, graag weer wat te doen ben al zo lang thuis en wil wat opbouwen, zeker ook uit loyaliteit. Gesprek aangevraagd om eea te beaprken mbt mijn reintegratie op 16 April, maar mijn leidinggevde geeft in dit geapeek aan dat hij niet op mij zit te wachten. Deze signalen heb ik niet eerder gekregen, wel weinig interesse maar afijn dat nam ik op de koop toe. Het team functioneert, volgens hem, beter zonder mij. Terwijl ik geen probleem heb met het team, nooit klachten gehad.
  2 uur opbouw advies wordt nu niet gedaan. Moet ook eerlijk bekennen dat ik ook niet graag naar een werkplek ga waar men mij liever ziet gaan dan komen.
  Deze uiting kwam als donderslag bij heldere hemel het is altijd de bedoeling geweest dat ik terug zou komen, en nu dit. Het raakt me enorm maar weet nu niet goed wat te doen.
  De wia aanvraag ben ik aan het invullen, al de papieren zijn reeds naar uwv opgestuurd.
  Kunt u mij helpen?

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Reacties
 • Liz
  Bijdrager

  Beste Anonymous,

  Positief blijven, twijfel niet aan jezelf want jij laat je beste kant zien.

  Jij werkt aan jouw reïntegratie, wg is in gebreke. Het UWV bekijkt/checkt of dat de wg alles eraan heeft gedaan aan jouw reïntegratie nav de aanvraag/ingeleverde stukken, nee dus dit kan ze dus een sanctie kosten, bv een derde jaar loondoorbetaling, en in dit jaar zouden ze eraan moeten werken.

  Als het goed is er een PvA daar kan jij ook het één en ander op kwijt. Zo nee, dan niet tekenen als het niet klopt. Let op: PvA moet telkens worden  bijgewerkt, een update, zodat het UWV kan zien hoe de situatie is en kan checken of er voldoende inzet is geweest vanuit jou maar ook wg.

  Maar los van alles is er geen aanspreekpunt vanuit P&O, om dit te bespreken?

  Sterkte, laat je niet gek maken!

1 reactie aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.