Home Forum Je draai weer vinden "7 Tips om je dromen waar te maken als je leeft met chronische klachten:"

"7 Tips om je dromen waar te maken als je leeft met chronische klachten:"

2reactiesStarted at18 mei 2018 om 11:17

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Reacties
 • Inez1957
  Bijdrager

  Ook al werkte ik nog maar 2 x 2 uur per week, sinds ik 80-100% ben afgekeurd en dus niet meer werk weet ik gewoon niet wat ik met mijzelf aan moet. Ik loop met mijn ziel onder de arm zogezegd. Ik heb ook nergens zin in om te gaan doen en moet mij zelf dwingen om uit bed te komen. De ene dag gaat het beter dan de andere maar vooral de dagen waarop ik anders naar mijn werk zou gaan weet ik niet wat te doen. Ergens ben ik geneigd om deze dagen helemaal vol te stoppen met nieuwe dingen zodat ik mijn werk niet mis maar ik kan dat lichamelijk niet aan. Eigenlijk ben ik nu in rouw.

  JohnEDJohn
  Sleutelbeheerder

  Hoi Inez,

  het is logisch dat je je je draai moet vinden nu je helemaal niet meer werkt. Je omschrijf het ook precies goed je maakt een rouw periode door en niemand kan je vertellen hoe lang deze rouw gaat duren.
  Misschien heb je er iets aan om de tips welke op onze website onder “je draai weer vinden” staan
  https://samenveerkrachtig.nl/waar-sta-ik/je-draai-weer-vinden/

  Misschien is het anders een mogelijkheid voor je om een keer een koffietafel te bezoeken. Bij deze koffietafels kan je in gesprek met lotgenoten. Waar en wanneer deze koffietafels plaatsvinden kan je vinden hier op de website onder het kopje “koffietafel”.
  Mocht er geen koffietafel bij je in de buurt zijn en er wel interesse in hebben, laat dit dan weten via het contact formulier. Dan kan er bekeken worden of er een koffietafel bij je in de buurt kan worden georganiseerd.
  Met vriendelijke groet,
  John

2 reacties aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.