Themabijeenkomst ‘Alles over je inkomen bij ziekte’ (middag) – VOL – ER ZIJN NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR VOOR DE OCHTEND

01 oktober 2019 van 13:30 - 15:30

Als je langere tijd ziek bent, gaat je inkomen meestal achteruit. Je salaris daalt of je uitkering valt lager uit dan het loon dat je gewend was, terwijl je zorgkosten stijgen. Hoe kun je dan rondkomen? Daarover heeft Erik Becker het boek Alles over je inkomen bij ziekte geschreven. Bij Samen Veerkrachtig vertelt hij hoe je, ondanks alle tegenslag, financieel je hoofd boven water houdt. 

Met alle aandacht die ziek zijn vraagt, zit je helemaal niet te wachten op financiële zorgen. Hoe eerder het lukt je inkomsten en uitgaven (weer) in evenwicht te houden, hoe beter. Erik Beckers is expert in geldzaken. Hij schreef al verschillende boeken, onder andere Pensioen voor Dummies en Alles over geld besparen. Zijn nieuwste boek Alles over je inkomen bij ziekte komt binnenkort uit.

Erik Beckers
Op 1 oktober is Erik Beckers gastspreker bij Samen Veerkrachtig. Hij vertelt dan hoe je je financiën op orde krijgt, ondanks je ziekte. Erik deelt tips over regelingen van de overheid waar je misschien voor in aanmerking komt. En hij geeft aan op welke ondersteuning je mogelijk recht hebt via je (ex-)werkgever of een privéverzekering.

Vragen stellen
Nadat Erik zijn verhaal heeft verteld, gaat hij in gesprek met de zaal. Als je met een vraag zit over jouw situatie, kun je die aan hem stellen. Bij de bijeenkomst zijn ook andere deskundigen die je informatie kunnen geven over ziek zijn en inkomen.

Ben je van plan te komen? Meld je dan direct aan. Dit kan onderaan deze pagina.

Praktische informatie over de Themabijeenkomst:
Datum: dinsdag 1 oktober 2019
Locatie: FNV Vakbondshuis
Adres: Pegasusweg 200, 3067 KX Rotterdam
Ontvangst: 13:30 uur inloop met koffie en thee
Programma: 14:00 uur tot 15:30 uur

We bieden alle deelnemers een tegemoetkoming in de reiskosten van €0,19 per km, op basis van de afstand op routenet.nl tussen de postcode van het huisadres van de deelnemer en de postcode de locatie van de Themabijeenkomst.

Nog vragen?

Als je vooraf nog vragen hebt over de Themabijeenkomst, neem dan gerust contact met ons op via info@samenveerkrachtig.nl

Locatie

FNV Vakbondshuis Rotterdam
Pegasusweg 200, 3067 KX, Rotterdam,

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *