Landelijke Themadag van Samen Veerkrachtig op 4 juli in Amsterdam

04 juli 2019 van 10:30 - 15:00
“Je draai weer vinden met een arbeidsbeperking. Hoe doe je dat?”
Lange tijd (bijna) niet kunnen werken vanwege een ziekte of aandoening zet je leven op z’n kop. Het heeft invloed op alles – je inkomen, de dingen die je dagelijks doet, de relaties met mensen om je heen. Je bent natuurlijk meer dan wat je mankeert, maar hoe kun je jezelf na zo’n zware tegenslag herpakken? Daarover gaat de Landelijk Themadag van Samen Veerkrachtig.

Ervaringen delen
Drie mensen die net als jij te maken hebben met een arbeidsbeperking vertellen hoe zij hun leven weer op de rit kregen. Ze gaan ook in gesprek met de zaal, zodat de deelnemers hun ervaringen kunnen delen. Het gesprek wordt live opgenomen zodat iedereen die er niet bij kon zijn dit later kan terugkijken op onze website. Tijdens de lunch is er alle tijd om met de ervaringsdeskundigen van Samen Veerkrachtig en andere deelnemers verder te praten.

Bergopwaarts
We sluiten het programma af met een bijzondere gastspreker: Niels van Buren. Hij is de eerste man met MS die de top van de Mount Everest heeft bereikt. Door zijn ziekte weet hij als geen ander om te gaan met tegenslag. Het verhaal van Niels inspireert je hopelijk om zelf volgende stappen te zetten. Na afloop kun je met hem en andere deelnemers nog napraten bij een hapje en drankje. Meer over Niels vind je op www.nielsvanburen.nl.

Dit zijn de praktische gegevens over de Landelijke Themadag:
Locatie: gebouw Epicenter in Amsterdam
Adres: Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Datum: donderdag 4 juli 2019
Ontvangst: 10:30 uur inloop met koffie en thee
Programma: 11:00 uur tot 15:00 uur inclusief lunch

Interesse?
Meedoen aan de Landelijke Themadag van Samen Veerkrachtig is gratis. Als deelnemer mag je een verzoek doen voor een tegemoetkoming in de reiskosten op de dag zelf. Na aanmelding volgt meer informatie over deze tegemoetkoming en hoe je het Epicenter kan bereiken.

Heb je nog vragen over de Landelijke Themadag, laat het ons gerust weten via een mail naar info@samenveerkrachtig.nl. We nemen dan contact met je op.

Let op! Er is beperkte beschikbaarheid dus wees er snel bij!

Graag tot ziens op 4 juli!

Het team van Samen Veerkrachtig

Aanmelden

Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden doorgestuurd naar de organisatie zodat zij op de hoogte zijn van mijn komst.

Reacties

 1. Miki Notenboom schreef:

  Wat geweldig, ik heb ook MS , dat het mogelijk is om Niels van Buren te mogen spreken !! Dank jullie wel! Ik beo geopereerd aan mijn voet, Ik hoop 4 juli wel weer goed ter been te zijn!Met vriendelijke groet, Miki Notenboom

  1. Mart schreef:

   Hoi Miki,

   We hopen zeker dat je er bij bent op 4 juli en dat je Niels’ verhaal mag horen!

   Tot dan, team Samen Veerkrachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *