Op de Samen Veerkrachtig blog lees je artikelen over het leven met een arbeidsbeperking. We willen je helpen met inspirerende artikelen, inteviews en verhalen van ErvaringsDeskundigen. Ook delen we relevante actuele informatie voor mensen die langdurig ziek zijn of te maken hebben met arbeidsongeschiktheid.

Samen Veerkrachtig

Samen Veerkrachtig groeit (en dit is nog maar het begin)

Inmiddels heeft Samen Veerkrachtig duizend followers op Facebook en tweeduizend forumleden

Lees het hele artikel

‘Door ervaringen te delen help je elkaar verder’

Mensen met een arbeidsbeperking zitten vaak met een boel vragen. Wat is passend werk, wat gebeurt er met mijn inkomen? FNV helpt ze antwoorden te vinden, net als Samen Veerkrachtig. De twee organisaties gaan samenwerken, wat merk je daarvan?

Lees het hele artikel

Samen Veerkrachtig

Samen Veerkrachtig

Voorbereiding keuring UWV

Van de keuring door de verzekeringsarts van het UWV hangt veel af. Heel veel. Hoe kun je je optimaal voorbereiden? Advocaat Maarten van de Weerd helpt mensen waarbij de keuring niet naar tevredenheid verliep. Hij vertelt wat je volgens zijn ervaringen kunt doen om goed voorbereid op de keuring van het UWV te komen.

Lees het hele artikel

Oneens met de verzekeringsarts van het UWV, wat nu?

Wat moet je doen als je het niet eens bent met de verzekeringsarts van het UWV? Advocaat Maarten van de Weerd maakte, namens cliënten, talloze keren succesvol bezwaar. Hij vertelt wat je opties zijn.

Lees het hele artikel

Samen Veerkrachtig

Enquête Geef je mening